Comunitate

2017-09-13, 16:17:18

Terenuri scoase la vânzare de Fiscul oltean pe nimic. Şapte mii de lei pentru cinci mii de metri pătraţi, în zona Corabia

Fiscul oltean scoate la licitaţie o serie de terenuri ce aparţin oltenilor, preţurile de pornire fiind unele mici. Astfel, la licitaţie poate fi achiziţionată o suprafaţă de cinci mii de metri pătraţi, preţul de pornire al licitaţie fiind de doar 6.900 lei, suprafaţa fiind situată pe raza localităţii Corabia.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează o licitaţie pe 28 septembrie, la Corabia. Astfel, cei interesaţi pot să achiziţioneze cinci mii de metri pătraţi cu doar 6.900 lei, terenul fiind situat pe raza localităţii Corabia.

Un alt dosar de executare este al unui oltean din Orlea Nouă, care va rămâne fără o suprafaţă de 600 de metri pătraţi situată chiar în  localitate, fără 1.675 metri pătrţai teren arabil şi o altă bucată de teren de 665 metri pătraţi. Preţul de pornire al licitaţie pentru aceste suprafeţe este de 17.620 lei. Licitaţia va avea loc tot pe 28 septembrie, la Corabia.

Probleme şi pentru un debitor din Giuvărăşti, Fiscul oltean urmând să scoată la licitaţie un teren extravilan de 32.885 de metri pătraţi de pe raza localităţii. Preţul de pornire al licitaţiei este de 40.730 lei.
  
La vânzare prin licitaţie publică vor fi scoşi şi 4.200 metri pătraţi teren extravilan pe raza localităţii Gura Padinii, preţul de evaluare şi de pornire al licitaţiei fiind de 6.400 lei.

Un corăbian va rămâne fără cei 469 metri pătraţi teren intravilan situat în Corabia, suprafaţă ce se pretează pentru construirea unei locuinţe. Terenul este scos la licitaţie pentru a treia oară, preţul fiind de 20.918 lei fără TVA.

Fiscul oltean scoate la licitaţie şi un teren extravilan de peste 1.300 de metri pătraţi în comuna Izbiceni, o zonă cu terenuri apreciate pentru că sunt roditoare. Pentru această suprafaţă, cei care vor participa la licitaţia din 28 septembrie vor scoate din buzunar doar 1.469 lei, exclusiv TVA.

Oferta completă a Fiscului oltean poate fi consultată pe site-ul oficial al ANAF.


Comentarii

Redacţia

2017-09-13 16:17:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro