Eveniment

2019-05-10, 17:20:36

Teslui. S-a ales cu arsuri, după ce şi-a dat foc casei

Pompierii slătineni au inetrvenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă în satul Comăniţa, comuna Teslui. O femeie a avut nevoie de intervenţia paramedicilor SMURD şi a fost transportată la spital.

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la acoperișul casei. Pentru lichidarea focului și eliminarea posibilității de propagare la vecinătăți, salvatorii au acționat aproximativ două ore și jumătate.

„Echipajul SMURD Slatina a asistat la fața locului o pacientă, în vârstă de 55 ani, proprietara casei, conștientă, cu atac de panică, necooperantă, care prezenta arsuri de gradul I pe față, precum și depozit de funingine pe căile aeriene superioare”, a precizat sublocotenent Dan Nedeloiu, din cadrul ISU Olt.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Slatina.

„În urma incendiului au ars aproximativ 80 mp din acoperișul casei si bunurile din trei camere de locuit”, a mai spus Nedeloiu.

Pompierii au stabilit că proprietara este cea care a provocat incendiul, în mod intenţionat.

Comentarii

Redacţia

2019-05-10 17:20:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...