Eveniment

2019-05-14, 10:40:34

Tineri din Brebeni, arestaţi preventiv pentru că au bătut doi adolescenţi şi le-au luat un moped

Doi tineri din comuna Brebeni au fost arestaţi preventiv petnru 30 de zile pentru tâlhărie calificată după ce au bătut doi adolescenţi din aceeaşi localitate şi le-au furat un moped.

Potrivit procurorilor, evenimentul s-a petrecut în urmă cu două luni, Ionuţ Nicuşor Crau, în vârstă de 23 de ani, şi Eugen Otînceală, în vârstă de 25 ani, luându-i la bătaie pe cei doi adolescenţi, aceştia din urmă cedându-le mopedul.

„Unitatea noastră de parchet efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev de art.233 raportat la art.234 alin. 1, lit. d și e  C.pen., constând în aceea că, în data de 15.03.2019, pe raza comunei Brebeni, în jurul orelor 21.00, două persoane de sex masculin,  în vârstă de 23, respectiv 25 ani, au deposedat doi tineri de un moped, prin violență,  profitând de vulnerabilitatea acestora, datorată vârstei, anume 18 și respectiv 12 ani”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Anchetatorii mai spun că Eugen Otînceală are antecendente penale, fiind condamnat pentru infracţiuni săvârşite atunci când era minor, recidivist fiind şi Ionuţ Nicuşor Crau.

„În acest moment, dosarul se află în lucru la procuror, pentru continuarea cercetărilor”, mai spune sursa citată.


Comentarii

Redacţia

2019-05-14 10:40:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...