Comunitate

2020-06-29, 10:42:49

Tinerii din Slatina au ecologizat Pădurea Strehareţ

Mai mulţi tineri pasionaţi de automobile, din Slatina, au ecologizat Pădurea Strehareţ din municipiu, în acţiune fiind implicaţi şi membrii TSD.

Tinerii au intervenit în zona grătarelor şi a plautoului Pădurii Strehareţ.

„Am acceptat provocarea prietenilor de la Royal Stance Slatina, și ne-am alăturat acestei inițiative lăudabile care a avut drept scop ecologizarea din zona grătarelor și a platoului pădurii Strehareț!  Suntem bucuroși și aplaudăm inițiativa acestui grup de tineri pasionați de mașini, care au arătat implicare și au oferit o lecție de spirit civic, înțelegând importanța unui mediu înconjurător sănătos și o natură curată!  TSD Slatina va raspunde «prezent!» la orice acțiune care are drept scop menținerea orașului nostru curat, verde, precum și asigurarea unui mediu sănătos!”, a declarat preşedintele TSD Slatina, Alexandru Berechet.

Comentarii

Redacţia

2020-06-29 10:42:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...