Eveniment

2019-02-17, 19:41:25

Tinerii din Valea Mare agresaţi de romi au fost şi jefuiţi. Poliţia a deschis un dosar penal

Pe lângă faptul că au fost agresaţi iar autoturismul le-a fost vandalizat, după ce au fost opriţi în trafic de către un grup de romi din satul Sterpu al comunei Valea Mare, trei tineri cu vârste cuprinse între 32 şi 33 de ani au rămas şi fără peste zece mii de lei, aflaţi în portofelul şoferului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii au deschis un dosar pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt.

Agresorii sunt trei romi din Sterpu, în vârstă de 27, 33 şi 43 de ani, şi soţia unuia dintre ei. Aceasta din urmă a şi spart parbrizul.

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit în forţă, pentru aplanarea conflictului.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Olt au aplanat conflictul. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 34 de ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Sterpu, din comuna Valea Mare, ar fi fost oprit în trafic de un alt bărbat, care i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Conducătorul auto și cei doi pasageri au coborât din vehicul, fiind agresați de patru persoane, care ar fi spart și parbrizul autoturismului. De asemenea, conducătorul auto a sesizat faptul că la revenirea în autoturism a constatat lipsa portofelului său, în care s-ar fi aflat suma de 10.400 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-02-17 19:41:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...