Învăţământ

2019-07-23, 14:24:21

Titularizare. O lucrare la biologie, anulată la corectare

67 de potenţiali viitori dascăli au obţinut note sub 5 la examenul de Titularizare din acest an. Alte 238 de lucrări au fost punctate cu note între 5 şi 9,90. Niciun oltean nu a obţinut nota 10.

Potrivit inspectorului general adjunct al ISJ Olt, Mariana Gheorghe, o lucrare, la biologie, a fost anulată.

Din cei 306 candidaţi care au susţinut examenul de Titularizare, 238 au reuşit să ia note peste 5. Cea mai mare notă a fost 9,90, la specializarea educaţie muzicală. În total, 18 note au fost între 9,99 şi 9.

Cea mai mică notă a fost 1, obţinută de un candidat care îţi dorea să devină profesor de educaţie fizică şi sport.

Examenul s-a desfăşurat la două centre din Slatina - Colegiul Naţional „Ion Minulescu” şi Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”.

Doar 49 de posturi complete cu viabilitate de minimum patru ani sunt disponibile pentru titularizare, în judeţul Olt, anul acesta.

Pentru a se titulariza - deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor - deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

Înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare se face astăzi, între orele 12.45 şi 20.30, şi mâine, între orele 8.00 şi 15.00.

Rezolvarea contestațiilor -  24-29 iulie 2019

Comunicarea rezultatelor finale - 30 iulie 2019

Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate, pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare -  31 iulie 2019.

Comentarii

Redacţia

2019-07-23 14:24:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...