Sănătate

2020-11-19, 11:32:56

TMK-Artrom se alătură campaniei de donare de echipamente medicale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

O altă companie de pe platforma industrială donează echipamente medicale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce Alro a anunţat că va cumpăra cinci aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli, utilizate în prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV2. TMK-ARTROM se alătură campaniei de susţinere a comunităţii în lupta cu noul coronavirus.

TMK-Artrom se alătură campaniei de donare de echipamente medicale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Reprezentanţii societăţii au făcut anunţul, în urmă cu puţin timp. 

În ciuda tuturor greutăţilor cu care ne-am confruntat şi ne confruntăm ca urmare a efectelor negative generate de virusul COVID-19, TMK-ARTROM continuă să susţină şi in această perioadă, acţiuni sociale care să ajute întreaga comunitate locală şi nu numai.

În aceste zile, am decis sa participăm, alături de alte companii de pe platforma industrială, la acţiunea de donare de aparate generatoare de flux integrat de oxigen şi tratament cu aerosoli către Spitalul Judeţean de Urgenţa Slatina, aparate atât de necesare pacientilor care din nefericire trec prin situaţii mai dificile ca urmare a infectării cu acest virus, şi nu numai.

Vom continua sa fim alături de oameni si de personalul medical care, înca de la începutul acestui an, sunt intr-o lupta permanentă cu acest virus.

Sperăm că aceste aparate vor ajuta cât mai mulţi bolnavi aflaţi in situaţii mai dificile, dar, mai mult, ne dorim, ca fiecare dintre noi, prin eforturi comune, sa reuşim să limităm răspandirea virusului şi să ramânem sănătoşi”, transmit reprezentanţii companiei TMK-ARTROM. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-19 11:32:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...