Actualitate

2020-03-25, 12:24:04

TOP 5 cadouri purtătoare de NOROC pentru olteni

Dacă te afli în căutarea unui dar pentru un prieten drag, îți vei dori să alegi ceva plin de semnificație, care să-i aducă bunăstare și succes. Printre obiectele oferite în mod obișnuit, se numără câteva care, de-a lungul timpului, și-au câștigat renumele de a fi purtătoare de noroc. Dacă le vei dărui cu drag și sinceritate, ele își vor îndeplini scopul în viața celui ce le primește. Descoperă o parte dintre acestea și dăruiește-le la următoarele aniversări.

Iată 5 sugestii de daruri ce aduc noroc

1. Piatra prețioasă de jad

Se spune că jadul aduce energie pozitivă și îl protejează pe purtător de întâmplări nefericite. Nu e de mirare că este des oferit bebelușilor, la naștere, în anumite zone din Asia. Pe lângă acestea, alte culturi, precum mayașii, chinezii sau triburile Maori din Noua Zeelandă, îl utilizau în ritualuri spirituale de vindecare. Aducător de armonie și echilibru, jadul are o culoare atrăgătoare. De aceea, este folosit adesea la realizarea brățărilor sau a cerceilor. Intră pe 2fit.ro, magazin online de bijuterii prețioase și alege modelul potrivit pentru persoana dragă.

2. Semințe 

Un cadou mai puțin obișnuit îl constituie semințele de plante. De exemplu, se consideră că cele de mac aduc sănătate și succes pe plan financiar sau prosperitate dacă sunt purtate în buzunar. În ultimii ani, a devenit un trend să oferi un astfel de cadou primăvara, drept mărțișor. Trifoiul este una dintre alegerile populare, reprezentând unul dintre cele mai cunoscute simboluri internaționale pentru noroc. Iar unul cu patru foi este, fără dubiu, un semn al unui destin fericit. Poți găsi pliculețe cu semințe la florării, la magazinele specializate, pentru casă și grădină sau chiar în librării, la raftul de cadouri. 

3. Bambusul norocos

Această plantă, deloc pretențioasă în ceea ce privește îngrijirea, este una dintre cele mai des întâlnite în aranjamentele feng shui. Cultura chineză o consideră simbolul unei vieți robuste, fără dezechilibre și marcate de prosperitate. Datorită asocierii cu bunăstarea materială, este adesea oferită în contexte business, cum ar fi la startul unei noi afaceri sau atunci când compania face o schimbare majoră. Atunci când sunt oferite două trunchiuri de bambus, acestea semnifică dragoste și armonie, fiind un dar potrivit pentru cuplurile aflate la început de drum. 

4. Clopoțeii de vânt

O altă sugestie de cadou, potrivită tot decorului de tip feng shui, sunt clopoțeii de vânt. Pentru cei care adoră să se relaxeze în curte sau pe balcon, acest obiect aduce noroc și îndepărtează energiile negative. Poți alege dintre mai multe modele (de ceramică, metal sau bambus), în funcție de personalitatea celui care primește darul. 

5. Dreamcatcher-ul (talismanul viselor)

Provenite din cultura americanilor nativi, pentru care au o semnificație aparte, dreamcatcher-ele sunt din ce în ce mai populare și în România. Fiind un simbol al puterii și unității, se spune că acest obiect norocos alungă coșmarurile. El contribuie astfel la îndeplinirea planurilor și la protejarea somnului.

Ține cont de aceste sugestii, iar la următoarea ocazie specială nu va mai trebui să iei la pas toate magazinele pentru găsirea cadoului perfect.

Sursa foto: unsplash.com


Comentarii

Redacţia

2020-03-25 12:24:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...