Sănătate

2018-12-20, 14:10:05

Tot mai mulţi olteni ajung la SJU cu fracturi. „Toate cazurile sunt rezolvate la Slatina, nu au mai fost pacienţi transferaţi către alte clinici de foarte mult timp”

Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina este luată cu asalt în această perioadă, tot mai mulţi olteni ajungând la unitatea medicală, după ce au căzut pe gheaţă. Chiar şi şapte pacienţi pe zi cu fracturi de membre au ajuns pe mâna ortopezilor slătineni.

După căderile masive de zăpadă, mulţi olteni au avut de suferit şi au ajuns la spital cu diferite fracturi. Aşa se face că, în medie pe zi, trei-patru pacienţi ajung la Spitalul Slatina, fiind preluaţi de medicii ortopezi.

Medicii de pe Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au precizat că, în această perioadă, predomină traumatismele prin cădere.

„Este o perioadă plină pentru noi şi predomină traumatismele prin cădere. Avem foarte mulţi pacienţi internaţi pe secţie, a fost o perioadă în care s-a lucrat la capacitate maximă. Iarna sunt mult mai multe cazuri, au fost zile în care au venit şi câte şapte pacienţi cu fracturi. Toate aceste cazuri sunt rezolvate la Slatina, nu au mai fost pacienţi transferaţi către alte clinici de foarte mult timp”,
spun ortopezii slătineni.  


Comentarii

Redacţia

2018-12-20 14:10:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...