Actualitate

2019-11-11, 14:47:45

Tot mai mulţi olteni îşi ipotechează suprafeţele agricole. Peste 300 de terenuri au fost puse gaj, în octombrie

Potrivit statisticii ANCPI, la nivelul judeţului, au fost înscrise 427 de ipoteci, doar în luna octombrie. Cele mai multe sunt terenuri agricole.

La nivelul judeţului, au fost ipotecate 261 de terenuri agricole şi trei neagricole, din exatravilanul localităţilor. În intravilan, 49 de terenuri cu construcţii şi zece fără construcţii au fost puse gaj. Totodată, au mai fost ipotecate 104 apartamente şi nu a fost radiată niciuna. Numărul imobilelor ipotecate este mult în creştere faţă de ultimele luni.

Curios este că la nivelul judeţului, luna trecută au fost tranzacţionate doar 108 imobile, dintre acestea, 36 fiind terenuri agricole din extravilan şi 22 de apartamente, restul fiind terenuri cu sau fără construcţii.  

Astfel, judeţul Olt se află pe ultimul loc la nivel naţional privind numărul de imobile tranzacţionate în noiembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-11-11 14:47:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...