Agricultură

2018-11-06, 14:08:48

Toţi fermierii olteni îşi vor primi avansul pe suprafaţă, săptămâna aceasta. Diferenţa ar putea fi plătită în decembrie

Veşti bune pentru fermierii olteni, după ce reprezentanţii APIA Olt au dat asigurări că toţi cei care au depus Cererea unică pe suprafaţă, în acest an, îşi vor primi banii săptămâna aceasta.

Toţi cei 31.000 de fermieri olteni care au solicitat sprijinul pe suprafaţă îşi vor primi banii, în această săptămână. Mulţi olteni au încasat deja banii.

Directorul adjunct al APIA Olt, George Dumitrescu, a precizat că în decembrie s-ar putea plăti inclusiv diferenţa.
 
„Au fost transmise la Bucureşti listele cu avansul pentru toţi fermierii. La nivelul judeţului Olt, din cei 31.000 de fermieri care au solicitat sprijinul, au intrat deja la plată aproximativ 21.000. Plata se desfăşoară zilnic, este posibil ca până la sfârşitul săptămânii să primească avansul toţi fermierii olteni. O parte şi-au primit deja banii. Este posibil ca, în decembrie, să se plătească şi diferenţa, dar să vedem ce veşti mai primim de la centru”, a spus Dumitrescu.

Fermierii olteni primesc puţin peste o sută de euro pe hectar, în funcţie de schema pentru care s-a optat.

Comentarii

Redacţia

2018-11-06 14:08:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...