Sport

2020-02-24, 12:38:24

Tractorul Cetate nu va mai continua în Liga a III-a. Este primul abandon în seria echipei CSM Slatina

Penultima clasată în seria a III-a a Ligii a III-a, Tractorul Cetate, nu va mai continua returul în eşalonul al treilea. Gruparea doljeană a întâmpinat probleme financiare încă din tur, iar în ultima etapă a stagiunii de toamnă nu s-a prezentat la meciul din deplasare cu CSM Alexandria.

Nou-promovată, echipa Tractorul Cetate s-a retras din Liga a III-a. Oficialii formaţiei doljene au anunţat că echipa nu va mai continua returul în eşalonul al treilea, fiind înscrisă deja la nivelul Ligii a IV-a.

„Dacă până acum am fost în stand-by cu ştirile despre echipa noastră, ne simţim datori să informăm că echipa ACS Tractorul Cetate nu mai evolueaza în Liga a III-a şi vom avea doar echipă la Liga a IV-a. Încercăm ca pe lângă jucătorii cu experienţă, care sunt la echipă, să promovăm şi câţiva copii de viitor”, se arată pe pagina de Facebook a echipei Tractorul Cetate.

În prima etapă a returului, programată pe 7 martie, Tractorul Cetate ar fi trebuit să joace, pe teren propriu, cu Vedița Colonești. Doljenii și-au disputat, în tur, meciurile de acasă la Calafat, deoarece terenul din Cetate nu este omologat pentru Liga a III-a.


Comentarii

Redacţia

2020-02-24 12:38:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...