Eveniment

2018-03-21, 12:20:25

Tragedie fără margini pentru familiile tinerilor morţi în Olanda. Un copil de nici trei ani a rămas fără ambii părinţi

Nenorocirea petrecută în Olanda, în urma căreia trei tineri români au murit, a îndoliat două familii din Caracal. Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu şi Aurel Soreanu sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident petrecut luni.

Cosmin, sora acestuia Adina şi soţul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, şi luni se întorceau spre oraşul german Goch, unde locuiau, după ce ieşiseră din tură. Alături de cei trei se afla şi logodnica lui Cosmin, Andreea, rănită grav în acelaşi accident, dar şi alţi colegi de muncă. 

Adina şi Aurel Soreanu lasă în urmă un copilaş ce în această vară va împlini trei ani.

Cinci cetățeni români - patru bărbați și o femeie - au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion. Tragedia s-a petrecut pe o şosea din sudul ţării, N270, dar nu se ştie deocamdată ce anume a cauzat accidentul. Cert e că românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape în întregime. Drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri câteva ore.

Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la locul locului, dar nu i-au mai putut salva pe cinci dintre răniţi. În accident au mai fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital.

Comentarii

Redacţia

2018-03-21 12:20:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...