Social

2020-10-02, 13:37:31

Transport gratuit pentru copiii, elevii şi studenţii din Slatina. Unde pot solicita abonamentele şi ce documente sunt necesare

Copiii, elevii şi studenţii din Slatina pot solicita operatorului de transport local, Loctrans SA, emiterea abonamentului gratuit.

Pentru a beneficia de gratuitate la transportul public local, elevii din învățământul preuniversitar, cu domiciliul pe raza municipiului Slatina, au obligația de a solicita lunar centrelor de emitere a abonamentelor, în baza carnetului de elev, completat cu toate datele la zi, carnet vizat prin ștampila pentru anul în curs, eliberarea abonamentului de călătorie cu valabilitate lunară.

Elevul trebuie să mai depună şi un document doveditor privind adresa sa de domiciliu pe raza UAT Slatina (act de identitate BI/CI sau după caz o copie a actului de identitate al părintelui, tutorelui sau reprezentantului legal)

„Solicitările elevilor/studenților privind eliberarea abonamentelor de călătorie pe rază municipiului Slatina se pot face la centrele de eliberare abonamente începând cu dată de 20 a lunii anterioare până la dată de 5 a lunii pentru care se solicită abonamentul”, precizează reprezentanţii Loctrans.

Copiii cu vârstă cuprinsă între 0-6 ani beneficiază de gratuitate , fără necesitatea achiziționării vreunui tip de abonament de călătorie, cu condiția prezentării în mod obligatoriu a unei copii după certificatul de naștere.

Eliberarea abonamentelor pentru studenții domiciliați în Slatina, care urmează cursurile de învățământ superior acreditat pe rază municipiului Slatina, se face în baza actului de identitate(BI/CI), precum și a carnetului de student, original și copie, vizat la zi.


Comentarii

Redacţia

2020-10-02 13:37:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...