Administraţie

2018-06-21, 11:59:34

Tratamente fitosanitare pentru arborii şi arbuştii din Slatina

Firma concesionară a serviciului a început executarea tratamentelor fitosanitare pentru luna iunie, potrivit informaţiilor remise de Direcţia Administrare Patrimoniu (DAP).

Potrivit DAP, s-a început executarea tratamentelor fitosanitare pentru luna iunie (1 acţiune) pentru un număr de 31.474 de arbori şi arbuşti aflaţi pe domeniul public al municipiului Slatina, în conformitate cu prevederile HCL 19/30.01.2018 referitor la aprobare grafic execuţie pentru anul 2018 la contractul privind concesionarea serviciului public de salubrizare având ca obiect activităţile de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare şi tratamente fitosanitare.

Tratamentul se execută în perioada 19-21 iunie, începând cu ora 21.00.

„În realizarea acţiunii de tratament fitosanitar va fi implicat un număr de 26 de persoane, din care 12 agenţi DDD care folosesc utiljae purtate generatoare de ceaţă rece, nouă mijloace de transort DDD, din care cinci utilaje de mare capacitate generatoare de ceaţă rece autopurtate”, spun reprezentanţii DAP.

Ei mai precizează că în cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acţiunilor programate, perioada de efectuare va fi prelungită.

Comentarii

Redacţia

2018-06-21 11:59:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...