Învăţământ

2017-07-17, 14:46:46

Trei absenţi la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct de la şcolile oltene

Trei candidaţi au lipsit, luni, de la prima probă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct de la şcolile oltene. Ei nu vor mai putea să susţină nici celelalte două probe, interviul şi evaluarea CV-ului.

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Felicia Man, a declarat pentru Gazeta Nouă că trei dintre candidaţi nu au mai venit la examenul desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina. Ea a adăugat că rezultatele probei scrise vor fi afişate, în cursul zilei de astăzi.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Olt, la examen s-au înscris 103 candidaţi, pentru 61 de posturi de director şi 16 posturi de director adjunct. Dintre aceştia, nouă dascăli candidează pentru conducerea a două sau mai multe unităţi de învăţământ: şapte pentru două posturi şi doi pentru trei posturi.

Pentru nouă posturi de director şi două posturi de director adjunct nu există candidaţi. Este vorba despre următoarele şcoli: Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” Băbiciu; Şcoala Gimnazială Bărăşti de Vede; Şcoala Gimnazială Cîrlogani; Şcoala Gimnazială „Decebal” Dobreţu, Şcoala Gimnazială Făgeţelu, Şcoala Gimnazială Mihăeşti, Şcoala Gimnazială Movileni, Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu, Şcoala Gimnazială Mărgăriteşti, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Magheru” Caracal, Liceul Tehnologic „Constantin Filipescu” Caracal.


Comentarii

Redacţia

2017-07-17 14:46:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro