Administraţie

2019-05-09, 14:03:41

Trei firme vor să reabiliteze varianta Oituz din Slatina

Trei constructori au depus oferte pentru reabilitarea ansamblului de străzi Piteşti-Oituz-Constantin Brâncoveanu, care preiau traficul greu ce trece prin Slatina.

Ofertele sunt în evaluare, iar câştigătorul urmează să fie desemnat, în curând. Reprezentanţii Primăriei Slatina vor să înceapă lucrările de construcţie, în acest an.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 46 milioane lei, sumă ce va fi suportată din bugetul propriu al municipiului Slatina.

Varianta Oituz este strada din Slatina pe care se desfăşoară cea mai mare parte a traficului greu care trece prin municipiu, în lipsa unei centuri ocolitoare. Din această cauză, artera de circulaţie se află într-o stare foarte proastă, prezentând denivelări şi chiar se află în riscul de a se surpa, fiind situată pe o colină.

Municipalitatea a luat decizia să aloce bani de la bugetul local pentru această investiţie după ce eforturile pentru obţinerea unei finanţări guvernamentale au eşuat. Primarul şi-a exprimat în mai multe rânduri speranţa că finanţarea pentru acest proiect va veni de la Ministerul Dezvoltării, din banii rămaşi necheltuiţi în Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2.

Comentarii

Redacţia

2019-05-09 14:03:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...