Naţional

2019-12-02, 14:09:26

Trei poliţişti, răniţi după ce autospeciala cu care erau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism, într-o intersecţie

Trei poliţişti au fost răniţi, duminică seara, după ce autospeciala în care se aflau şi care avea pornite semnalele acustice şi luminoase s-a ciocnit cu un autoturism, la intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele din Bucureşti. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar traficul rutieră în zonă este restricţionat.

Potrivit Brigăzii Rutiere, un accident rutier a avut loc, în jurul orei 20.00, în intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, fiind implicată o autospecială de poliţie.
 
„Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Olteniţei către bd.Alexandru Obregia. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autospecialei şi a celor doi ocupanţi (poliţişti), care au fost transportaţi la spital in vederea acordării de îngrijri medicale”, arată Brigada Rutieră.
 
Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.
 
Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe sensul de mers către Piaţa Sudului, aplicându-se restricţii de circulaţie sub îndrumarea poliţiştilor rutieri.
 
Sursa: news.ro

Comentarii

Redacţia

2019-12-02 14:09:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...