Politică

2017-01-04, 14:34:23

Trei secretari de stat din Olt, în Guvernul Grindeanu

Pe lângă cei doi miniştri, Florin Iordache - Justiţie şi Florin Jianu - IMM-uri şi Antreprenori, judeţul Olt va fi reprezentat în Cabinetul Grindeanu şi de trei secretari de stat, potrivit surselor Gazeta Nouă.

Sursele Gazeta Nouă nu au precizat care sunt ministerele în care vor activa cei trei secretari de stat, însă au asigurat că este vorba despre persoane cu experienţă şi expertiză în domeniile respective.

În lista Cabinetului Grindeanu, prezentată marţi, se regăseşte, la Ministerul Justiţiei, deputatul Florin Iordache, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi Florin Jianu, care revine pe postul de ministru pentru IMM-uri şi Antreprenori, poziţie pe care a mai ocupat-o şi în Guvernul Ponta. În Guvernul Grindeanu, portofoliul pentru IMM-uri va deveni de sine stătător.

Cei 26 de miniştri ai Guvernului Grindeanu au fost audiaţi, în cursul zilei de marţi, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.
 

Comentarii

Redacţia

2017-01-04 14:34:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro