Învăţământ

2020-08-04, 17:59:19

Trei viitori dascăli, nota 10 la Titularizare. 44,27% au luat peste şapte

Puţin peste 40% dintre cei care au susţinut examenul de Titularizare, anul acesta, au obţinut note peste 7, cât este minumul pentru a se putea angaja pe perioadă nedeterminată. Trei viitori profesori au obţinut nota maximă, 10.

trivit unui comunicat remis de ISJ Olt, procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 44,27%. Trei candidați au obținut nota 10, iar 217 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

„La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 432 candidați din totalul de 497 de candidați înscriși. În centrele de evaluare au fost notate 376 de lucrări, întrucât: 55 de candidați s-au retras din concurs  din  motive  personale  sau  medicale,  în  conformitate  cu   prevederile metodologiei, niciun candidat nu a fost eliminat, iar lucrarea unui candidat a fost anulată din motive legate de nerespectarea metodologiei. Candidații eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar 2020-2021”, se arată în documentul remis.

Cei nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţie astăzi, până la ora 21.00, şi mâine, 5 august, până la ora 12.00. rezultatele finale ale examenului de Titularizare se vor afişa pe 11 august. 

„Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 - 14 august”, mai arată ISJ Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-08-04 17:59:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...