Eveniment

2019-07-10, 12:31:54

Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa în cazul adopţiei Sorinei. Judecătoria Slatina se va pronunţa dacă poate sau nu să părăsească ţara

Pe rolul Tribunalul Olt s-a aflat, astăzi, dosarul privind interdicţia de a părăsi ţara, în cazul Sorinei, fetiţa adoptată de o familie de români stabiliţi în America. Judecătorii olteni şi-au declinat competenţa, urmând ca o decizie să fie luată de către Judecătoria Slatina.

În urmă cu aproximativ o săptămână, dosarul a fost strămutat de la Tribunalul Mehedinţi, la Tribunalul Olt. Astăzi, judecătorii olteni au decis declinarea competenţei.

Judecătorul Diana Cotoi, purtător de cuvânt al instanţei, a cnfirmat declinarea competenţei în favoarea Judecătoriei Slatina.

„Considerentele care au stat la baza acestei decizii urmează să fie făcute publice în cadrul hotărârii”, a precizat magistratul.

Tot astăzi, Curtea de Apel Craiova a decis să amâne până joi decizia în ceea ce priveşte revizuirea dosarului de adopţie internaţională.
Comentarii

Redacţia

2019-07-10 12:31:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...