Sport

2018-08-07, 14:51:14

U Craiova 1948, adversara grupării CSM Slatina în turul al doilea al Cupei României

CSM Slatina va întâlni, în turul al doilea al Cupei României, U Craiova 1948. Meciul se va disputa pe 15 august, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul 1 Mai.

S-au tras la sorţi meciurile din cadrul turului al doilea al Cupei României. CSM Slatina va primi, după amicalul disputat sâmbătă, din nou vizita echipei U Craiova 1948, considerată de mulţi „adevărata Ştiinţa”.

Duelul este de această dată unul cu miză. Prin urmare, se anunţă un joc aprig disputat, în care formaţia din Bănie porneşte cu prima şansă, chiar dacă gruparea slătineană s-a impus în jocul de pregătire prin „reuşita” semnată de căpitanul de echipă, Gabriel Precup. 

Adversara formaţiei aflate sub comanda lui Bobi Verdeş are în componenţă mulţi jucători ce au evoluat în Liga I, care pot face diferenţa, însă, Cupa României este considerată competiţia surprizelor. Prin urmare, oricare dintre cele două echipe se poate califica mai departe.

Ceea ce este un lucru cert, atmosfera din tribunele Stadionului „1 Mai” se anunţă mult mai spectaculoasă decât cea de la meciul amical. 

CSM Slatina-U Craiova 1948 se va disputa pe Stadionul „1 Mai”, pe 15 august, de la ora 17.30. Dacă după 90 de minute de joc va exista egalitate pe tabelă, atunci se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se va menţine, atunci câştigătoarea se va decide la lovituri de departajare, meciul fiind eliminatoriu. 


Comentarii

Redacţia

2018-08-07 14:51:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...