Sănătate

2020-02-20, 09:50:52

Ultimele pregătiri pentru deschiderea Ambulatoriului Drăgăneşti. Se fac noi angajări

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs trei posturi vacante de îngrijitori, pe durată nedeterminată. Acestea sunt disponibile tot pentru Ambulatoriul Drăgăneşti-Olt, ce urmează să fie deschis.

Candidaţii pot avea şcoală generală sau studii liceale absolvite cu diplomă de Bacalaureat.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente:
- cererea de înscriere la concurs;
- copia actului de identitate;
- copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor;
- copia carnetului de muncă, conformă cu originalul;
- cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează;
- adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult şase luni anterior derulării concursului de către medicul de familie;
-curriculum vitae în original, datat şi semnat.

Angajatorul a menţionat că dosarul de concurs va cuprinde actele prevăzute mai sus în ordinea respectivă, într-un dosar cu şină.

Dosarele pot fi depuse la sediul Spitalului Slatina până cel mai târziu pe 3 martie.

Selecţia dosarelor va avea loc în perioada 4-5 martie, proba scrisă este programată pentru 17 martie, în termen de patru zile urmând să aibă loc şi interviul. Concursul va avea loc în sala de şedinţe a Ambulatoriul integrat al Spitalului Slatina.

Săptămâna trecută, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs cele opt posturi de asistent medical, specialitatea Medicină generală, vacante la Ambulatoriul Drăgăneşti-Olt.

Ambulatoriul Drăgăneşti va veni în sprijinul localnicilor, iar oamenii din oraş, dar şi din comunele limitrofe nu vor mai fi nevoiţi să vină până în Slatina pentru orice problemă medicală ce nu putea fi rezolvată de către medicul de familie.După preluarea de către Consiliul Judeţean şi predarea către Spitalul Slatina, clădirile fostului Centru de Sănătate Drăgăneşti-Olt au fost reabilitare. Investiţia CJ Olt s-a ridicat la două milioane de lei şi a presupus lucrări de arhitectură, refacerea instalaţiilor termice, sanitare şi electrice, dar şi achiziţionarea de mobilier nou.

Centrul de Sănătate Drăgăneşti-Olt a fost închis în 2011, de Guvernul Boc, la fel cum s-a întâmplat cu alte zeci de unităţi sanitare din ţară.


Comentarii

Redacţia

2020-02-20 09:50:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...