Actualitate

2020-09-22, 09:44:51

Un alt angajat al APIA Olt, test pozitiv la COVID-19. Salariatul se afla în concediu

Un angajat al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Olt a fost testat vineri, 18 septembrie, cu noul coronavirus. Salariatul se afla în concediu de odihnă din data de 10 septembrie, astfel că nu a intrat în contact în ultima perioadă cu ceilalţi colegi. Acesta este cel de-al optulea salariat confirmat cu COVID-19 din cadrul instituţiei.

Potrivit spuselor reprezentanţilor instituţiei, salariatul se afla în concediu de odihnă de pe data de 10 septembrie, iar anterior acestei date a desfăşurat activitate de teren.

Salariatul nu s-a mai prezentat la serviciu din data de 10 septembrie, când a solicitat concediu de odihnă. În această dimineaţă, a anunţat şeful de serviciu că testul recoltat vineri, 18 septembrie, este pozitiv”, a precizat Corina Grecea.

Acesta este cel de-al optulea angajat al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Olt testat pozitiv la COVID-19. Comentarii

Redacţia

2020-09-22 09:44:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...