Sănătate

2019-04-29, 11:43:24

Un băieţel de aproape patru kilograme, născut în Noaptea Sfântă a Învierii, la Maternitatea Slatina

Momente de bucurie pentru o familie de olteni, după ce noul membru a venit pe lume chiar în Noaptea Sfântă a Învierii, la Maternitatea Slatina. Bebeluşul de aproape patru kilograme a avut nevoie de ajutorul neonatologilor slătineni. Alţi doi bebeluşi s-au născut în prima zi de Paşte.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Maternitatea Slatina a fost născut un băieţel de aproape patru kilograme.

Medicii slătineni spun că micuţul, care a fost născut prin cezariană, a avut o adaptare postanatală lentă.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică am avut o cezariană. A fost născut la termen un băieţel de 3.780 de grame. A avut o adaptare imediată postanatală lentă, datorită îngrijirilor acordate, evoluţia a fost bună", a spus şefa Secţiei de Neonatologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Lucica Alexe.

În prima zi de Paşte, la Maternitatea Slatina s-au mai născut un băieţel de 3.180 de grame, tot prin operaţie de cezariană, şi o fetiţă de 2.780 de grame, naştere vaginală.

Comentarii

Redacţia

2019-04-29 11:43:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...