Naţional

2019-11-13, 15:01:10

Un bărbat din Botoșani vrea să fie condamnat la închisoare pe viață și nu reușește

Un bărbat din Botoșani, condamnat la peste 18 ani de închisoare după ce și-a ucis fiica, a cerut revizuirea sentinței, întrucât i s-ar fi aplicat o pedeapsă prea blândă, informează Monitorul de Botoșani.

Costel V., în vârstă de 33 de ani, din satul Vânători, comuna Gorbănești, a fost condamnat pentru omor și violență în familie, după ce și-a ucis fiica și a încercat să-și ucidă și concubina.

Din Penitenciarul Galați, unde își execută pedeapsa, bărbatul a cerut revizuirea sentinței pe motiv că ar fi apărut probe noi în cazul său, însă după ce a ajuns în fața instanței, bărbatul a spus că pedeapsa primită ar fi prea blândă și că solicită să fie condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat.

Condamnatul a spus că nu vrea „să iasă afară şi să se apuce de alte prostii”

În fața instanței, Costel V. a spus că s-a obișnuit cu închisoarea și că îi este bine acolo. Bărbatul a mai spus că nu doreşte „să iasă afară şi să se apuce de alte prostii”. Totodată, a amenințat cu greva foamei până la epuizare dacă nu i se va aproba cererea.

Situaţia a fost generată de faptul că, în timpul procesului iniţial, când era judecat pentru crimă, bărbatul a cerut să fie judecat în formulă simplificată. Astfel, în loc să fie condamnat la închisoare pe viaţă sau 25 de ani de închisoare, bărbatul a primit o condamnare de 18 ani şi 20 zile de închisoare.

Curtea de Apel Suceava i-a respins solicitarea, stabilind că nu există motive pentru rejudecarea cauzei.
 
Sursa: digi24.ro


Comentarii

Redacţia

2019-11-13 15:01:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...