Naţional

2019-06-06, 08:55:55

Un bărbat din Dolj şi-a aruncat mama în fântână. Femeia a scăpat cu viaţă

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistreţ, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost ridicat de poliţişti şi internat într-o unitate medicală de specialitate după ce, miercuri, şi-a aruncat mama, în vârstă de 68 de ani, într-o fântână.

Ulterior, în fântână a ajuns şi bărbatul, cei doi fiind scoşi de pompieri.

„La sosirea echipajului de pompieri, au fost găsite două victime într-o fântână cu diametru de 90 centimetri și o adâncime de 5 metri, ambele conștiente. Pompierii au coborât cu scara și cu cordite pentru asigurarea victimelor și extragerea acestora la suprafață. Femeii, în vârstă de aproximativ 68 ani, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spital conștientă , iar bărbatul a fi fost preluat de echipajul de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru violenţă în familie, însă încadrarea ar putea fi schimbată în tentativă de omor.

Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate.

„Bărbatul este fiul femeii și între cei doi avea loc o altercatie, ambii aflându-se în fântână. Nu era apa în fântână. Cazul a fost discutat cu unitatea de parchet care a opinat pentru întocmirea unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie. Bărbatul respectiv urmeaza sa fie internat la o unitate spitalicească, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Exista unele suspiciuni că el ar fi fost cel care ar fi aruncat-o pe femeie în fântână, însă deocamdată nu sunt confirmate cu certitudine”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Potrivit unor informaţii, bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi a mai fost internat în unităţi specializate.

sursa: realitateadecraiova.net

Comentarii

Redacţia

2019-06-06 08:55:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...