Eveniment

2021-04-12, 13:35:45

Un bărbat din Slatina, găsit spânzurat la Satu Nou

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Slatina, a fost găsit spânzurat, luni, într-un garaj din gospodăria sa din cartierul Satu Nou.

Bărbatul s-ar fi spânzurat încă de duminică seara, dar a fost găsit luni dimineaţa de cumnatul său, alarmat că acesta nu-i mai răspundea la telefon.

Poliţiştii din Slatina au deschis o anchetă în acest caz.

"Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, formată din polițiști de investigații criminale și criminalist, s-a deplasat de îndată la adresa indicată. La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, de 54 de ani, din localitate. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, cu excepția șanțului din jurul gâtului,  specific spânzurării. Acesta a fost depus la morga în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Comentarii

Redacţia

2021-04-12 13:35:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...