Naţional

2019-03-14, 10:26:03

Un bărbat este cercetat de poliţişti după ce a înscenat că a fost tâlhărit în scara blocului

Un bărbat de 34 de ani, din Iaşi, este cercetat de poliţişti, după ce a înscenat că a fost tâlhărit într-o scară de bloc din oraş, acesta punându-şi soţia să sune la 112 pentru a reclama că o persoană necunoscută l-a agresat şi i-a furat banii.

 Potrivit unui comunicat transmis, joi, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi fac cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

De fapt, în noaptea de 8 martie spre 9 martie, poliţiştii au fost sesizaţi că, în scara unui bloc, o persoană necunoscută, i-ar fi sustras, unui bărbat, de 34 de ani, din municipiul Iaşi, prin violenţă, suma de 1.100 de lei.

„În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către poliţişti, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soţia sa să sesizeze instituţiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie calificată”, se arată în comunicat.

sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-03-14 10:26:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...