Naţional

2019-05-02, 13:22:55

Un bărbat s-a aruncat de pe clădirea Spitalului Judeţean

Un bărbat s-a aruncat de pe clădirea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, joi, pompieri, poliţişti şi jandarmi aflându-se la faţa locului, la momentul transmiterii acestei ştiri.

În cădere, bărbatul a rămas pe intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Craiova. Pompierii doljeni au intervenit cu o autospecială cu scară pentru intervenţii la înălţime, pentru a-l coborî pe bărbat.

Acesta a fost dus în spital, iar medicii intervin pentru a vedea dacă îl mai pot salva. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că este vorba despre un bărbat din judeţul Vâlcea, pacient al spitalului.

„Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Zătreni, judetul Vâlcea, internat la Spitalul Clinic Județean Craiova, s a aruncat în gol, de la circa 2,5 - 3 metri. A sărit de la fereastra de pe acoperișul policlinicii. A fost coborât și i se acorda îngrijiri medicale, fiind stabil”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Sursa: realitateadecraiova.net


Comentarii

Redacţia

2019-05-02 13:22:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...