Actualitate

2020-09-07, 11:54:20

Un bătrân, din Olt, decedat la spitalul Caracal, al 45-lea deces COVID-19

Autorităţile sanitare raportează cel de-al 45-lea deces în rândul unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Un bătrân, în vârstă de 82 de ani, din judeţul Olt, internat pe 3 septembrie la SJU Slatina şi transferat la Spitalul Municipal Caracal în ziua următoare, a decedat în secţia ATI. Acesta avea multiple comorbidităţi.

Un bătrân în vârstă de 82 de ani, din judeţul Olt, a decedat duminică în secţia ATI a Spitalului Municipal Caracal, la doar două zile după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. 

Potrivit DSP Olt, acesta avea comorbidităţi: ICC clasa IV NYHA, HTA grad II, fibrilație atriala permanentă cu alura ventriculară medie, BPOC, demenţa senilă. Cauza deces: stop cardiorespirator infecție COVID 19.

Acesta este cel de-al 45-lea deces COVID-19, raportat la nivelul judeţului Olt. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-07 11:54:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...