Eveniment

2018-05-09, 17:41:08

Un biciclist din Balş a murit, după ce a fost bătut de un alt participant la trafic, căruia i-a arătat semne obscene

Şicanele în trafic au dus la un deznodământ tragic. Un biciclist, de 43 de ani, din Balş şi-a pierdut viaţa, după ce i-a arătat semne obscene unui şofer de camion.

Evenimentul s-a petrecut luni după-amiază, în Balş, pe drumul principal care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană în trafic. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar de aici până la tragedie a mai fost doar un pas. Şoferul a tras pe dreapta, iar pasagerul care îl însoţea, un bărbat tot din Balş, a coborât şi l-a luat la bătaie pe biciclist. În urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă.

„A fost preluat în urma unui apel la 17.31, din zona Lidl, din Balş. Pe apel, mama lui spunea că a suferit o agresiune. Echipajul de tip B2, care a ajuns acolo, l-a găsit inconştient, în stare de comă, cu mărci traumatice la nivelul feţei şi capului. S-a plecat cu cazul către Slatina, iar la întâmpinare a fost preluat de un echipaj cu medic şi adus la Spitalul Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică.

Acesta a fost intubat în UPU, apoi transferat la Spitalul Craiova. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a decedat.

Agresorul este audiat acum de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.Comentarii

Redacţia

2018-05-09 17:41:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...