Naţional

2019-03-14, 11:47:09

Un copil de un an şi jumătate a fost găsit abandonat într-o scară de bloc

Un copil de un an şi jumătate a fost abandonat în scara unui bloc din oraşul Adjud, judeţul Vrancea, acesta fiind descoperit, în timpul nopţii de miercuri spre joi, de un bărbat, pe o pătură. Mama băiatului a fost identificată şi dusă la sediul Poliţiei, pentru audieri.

 Copilul descoperit într-o scară de bloc din Adjud, de un bărbat, care a alertat autorităţile, a fost dus la spital, unde medicii au stabilit că nu are probleme de sănătate. Băieţelul urmează să fie predat unui asistent maternal.

„Pe noi ne-a sesizat Primăria municipiului Adjud. Ni s-a spus că a fost găsit un copil de aproximativ un an şi jumătate în scara unui bloc din apropierea gării. Copilul a fost predat cadrelor medicale pentru investigaţii şi nu au fost descoperite probleme de sănătate. Urmează să fie plasat unui asistent maternal până la lămurirea situaţiei”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.
 
Mama copilului a fost identificată de poliţişti şi este audiată.

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului Vrancea spun că vor discuta şi ei cu femeia pentru a afla de ce şi-a abandonat copilul.

„Am aflat că a fost identificată mama. O vom contacta şi noi. Copilul era aşezat pe jos, pe o pătură, şi avea lângă el o sacoşă cu haine, ceea ce ne duce cu gândul la un abandon”, a precizat Adina Lăscan.

sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-03-14 11:47:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...