Comentariul Gazetei

2019-06-21, 11:35:18

Un director nepregătit, plătit regeşte

Colaborez cu mai mulţi şefi de instituţii, de mai mulţi ani. Cu unii am stabilit prietenii şi primesc răspunsurile la solicitări în timp real. Sunt bine pregătiţi, sunt oameni din instituţii. Practic, vorbesc cu uşurinţă despre munca lor de zi cu zi.

Alţii au nevoie de zile întregi pentru a se edifica până să ofere un răspuns. Evită să dea răspunsuri pe loc, de teamă să nu greşească. După ani petrecuţi în fruntea instituţiei, nu au învăţat mersul. Nu au abilitatea de a comunica, dar nu am nicio preteţie, însă ei nu stăpânesc informaţii din cadrul instituţiei pe care o conduc.

Campion este un şef de instituţie din judeţ, căruia nu o să-i dau numele. Deşi conduce instituţia de ani buni, este prins pe picior greşit non-stop. Niciodată nu are răspunsurile la el. Nu este pregătit, dar salariul său este unul consistent. Nu s-a şcolit nici la locul de muncă. Îl trădează bâlbele pe care le face, nesiguranţa afişată în şedinţele publice şi răspunsurile evazive.


Comentarii

Redacţia

2019-06-21 11:35:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...