Comentariul Gazetei

2020-02-19, 16:21:37

Un episod ruşinos în istoria liberalismului local

Liberalii au arătat cât de mult le pasă de slătineni, atunci când au lipsit nemotivat de la şedinţa în care s-a votat bugetul municipiului Slatina, pe 2020. Adică, deloc!

Au dat dovadă că se postează degeaba prin fotografii pe Facebook, arătând cât de preocupaţi sunt ei de soarta Slatinei. Cum sunt ei interesaţi de soarta cetăţii, dacă nici măcar nu vin la dezbaterea privind cel mai important proiect ce ajunge pe masa consiliului local, într-un an?

E de-a dreptul revoltător că, la şedinţele desfăşurate pe comisii, aleşii liberali au fost prezenţi, dar şi atunci fără a conta. N-au propus niciun amendament, nimic, ulterior au dat bir cu fugiţii.

Parcă văd că, la două-trei zile, găsesc vreo postare pe Facebook în care PNL explică de ce n-a venit la şedinţă: că e PSD-ul rău, că nu ştiu ce... Dar totuşi, să nu faci măcar act de prezenţă atunci când se votează nişte proiecte importante pentru Slatina, cum ar fi Centura Mediană, Varianta Oituz sau parcări pentru slătineni.

E un episod de-a dreptul ruşinos în istoria liberalismului local şi totul se întâmplă din cauza conducerii actuale a PNL care nu-şi mai lasă membrii să gândească cu propriul creier ci, mai degrabă, să execute ordine fără să comenteze.

Comentarii

Redacţia

2020-02-19 16:21:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...