Comentariul Gazetei

2019-02-12, 16:19:57

Un fost coleg de liceu cu nasul pe sus!

Nu am păstrat relaţii foarte apropiate cu foştii colegi de liceu sau din facultate. La acea vreme, comunicarea era mai dificilă, încă nu aveam conturi pe reţele de socializare. Au apărut mult după ce eu am terminat liceul sau facultatea! Iar primul telefon l-am primit cadou de la părinţi după ce am intrat la facultate, la stat, că nu aveau bani de privat.

Cu foşti colegi de liceu mă mai întâlnesc în oraş, ne salutăm, schimbăm două vorbe, constatăm cum au trecut anii. De mai bine de trei-patru luni, cel puţin o dată pe săptămână, dau nas în nas cu o fostă colegă de liceu! Nu ne salutăm niciodată, la început eu am încercat, dar a întors ostentativ capul în altă parte.

Surprinsă de reacţia ei, nici nu am mai încercat. Are fata asta un aer de superioritate... e ceva... Am tot încercat să înţeleg de unde vine atitudinea ei! Poate pentru că ea conduce un Passat, eu o marcă inferioară! Şi eu am studii superioare, şi ea! Deci nu sunt inferioară din acest punct de vedere! Într-o zi, în timp ce eram la volan pe acea străduţă, mi s-a părut că mă şi înjură printre dinţi. M-am gândit că nu mă mai recunoaşte, dar atunci de ce a întors capul!? Doamna cu nasul pe sus, am stat patru ani, zi de zi, într-o clasă de liceu, când toţi încercam să ne pregătim pentru viaţă, de unde ai atâtea figuri pe tine!?

Superioritatea unui om stă tocmai în capacitatea acestuia de a-l accepta pe celălalt aşa cum este! Nu mă afectează atitudinea ei, doar sunt surprinsă când văd astfel de personaje!    


Comentarii

Redacţia

2019-02-12 16:19:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...