Sănătate

2020-03-04, 12:17:52

Un nou chirurg plastician, la Spitalul Slatina

De la începutul acestei săptămâni, pe Secţia de Chirurgie Platică-Microchirurgie Reconstructivă, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, activează un nou medic chirurg, Alexandru Iancu.

Chirurgia plastică este una dintre secţiile unde complexitatea cazurilor tratate creşte constant. Medicii bine pregătiţi, aparatura performantă au dus la o adresabilitate tot mai mare.

Începând din această săptămână, medicul Alexandru Iancu, ce anterior a lucrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, se alătură echipei formate din cinci medici: Florin Popa, Andrei Ştefănescu, Robert Corâci, Daniela Licsandru şi Constantin Corbea, cel care a pus bazele chirurgiei plastice la Spitalul Slatina şi care în această vară va ieşi la pensie.

Comentarii

Redacţia

2020-03-04 12:17:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...