Sport

2018-12-06, 14:26:47

Un nou meci amânat la nivelul Ligii a IV-a. Viitorul Băleasa a solicitat reprogramarea ultimului joc din 2018

În acest weekend se vor disputa meciurile din cadrul ultimei etape a turului actualului sezon al Ligii a IV-a. După ce în runda precedentă, două meciuri au fost reprogramate în primăvară, AJF Olt a primit o nouă solicitare de amânare. Jocul din cadrul ultimei runde, Recolta Stoicăneşti-Viitorul Băleasa, nu se va disputa.

Sfârşitul turului Ligii a IV-a a adus mai multe meciuri amânate. Dacă în penultima etapă, două jocuri s-au reprogramat din cauza vremii, în acest weekend, Viitorul Băleasa, de comun acord cu Recolta Stoicăneşti, a solicitat reprogramarea meciului direct.

„Avem un singur meci care va fi reprogramat în primăvară. Nu este din cauza vremii. Echipa Viitorul Băleasa s-a înţeles cu Recolta Stoicăneşti să-şi amâne meciul”, a precizat preşedintele AJF Olt, George Constantinescu.

Sâmbătă şi duminică se vor disputa ultimele meciuri din acest an de la nivelul Ligii a IV-a. Returul va începe în prima parte a lunii martie. CSM Slatina, care va evolua în deplasare cu Academica Balş, va termina turul pe primul loc, indiferent de rezultat, însă, gruparea pregătită de Bobi Verdeş este favorită la victorie.

Comentarii

Redacţia

2018-12-06 14:26:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...