Sănătate

2019-05-24, 15:35:43

Un nou radiolog, angajat la Spitalul Slatina

Pentru că are două linii de gardă şi cinci aparate de radiologie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a mai angajat un radiolog. Acesta a trecut concursul şi va fi încadrat pe post în două săptămâni.

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Andrei Ştefănescu, a precizat că pe Secţia de Radiologie nu mai există deficit de doctori.

„Un singur candidat s-a prezentat la concurs, acesta fiind declarat admis. Mai avem câteva etape de trecut însă, în două săptămâni, va fi încadrat pe post. Nu mai avem deficit la Radiologie. Avem în continuare probleme la UPU Slatina şi la Boli Infecţioase. Pe această ultimă secţie, există un echilibru între numărul de medici şi numărul pacienţilor, însă iarna este dezastru”,
a spus Ştefănescu.   

La nivelul Spitalului Slatina sunt cinci aparate de radiologie: două sunt în Corpul Central, două în Ambulatoriul de specialitate şi cel nou instalat în Blocul Medical. Unitatea medicală din Slatina mai dispune şi de aparate mobile, cu ajutorul acestora investigaţiile fiind efectuate la patul bolnavilor ce nu se pot deplasa.

Pe Secţia de Radiologie a spitalului slătinean sunt încadraţi 12 medici radiologi.
 

Comentarii

Redacţia

2019-05-24 15:35:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...