Comunitate

2019-09-19, 15:11:38

Un nou spaţiu pentru oficierea căsătoriilor, în Caracal

Primăria Caracal construieşte un spaţiu pentru oficiarea căsătoriilor, în imediata apropiere a sediului municipalităţii, în grădina dinspre Teatrul Naţional.

Potrivit proiectului aprobat în cea mai recentă şedinţă a legislativului local, valoarea totală a investiţiei ajunge la 796.908,18 lei, TVA inclusă.

Noul spaţiu va avea 394 metri pătraţi. Amplasamentul se regăseşte în centrul istoric al municipiului Caracal, care are în componenţa sa numeroase clădiri, monumente istorice de o deosebită valoare arhitecturală, valoare conferită de caracterul eclectic al zonei.

Proiectanţii spaţiului pentru oficierea căsătoriilor arată că pe amplasamentul actual există o fântână arteziană şi o grădină publică, însă ambele elemente au nevoie de modernizări.

Comentarii

Redacţia

2019-09-19 15:11:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...