Sănătate

2019-10-20, 09:57:32

Un bărbat din Radomirești a murit din cauza virusului West Nile. Olteanul avea și alte boli asociate

Potrivit reprezentanților DSP Olt un bărbat din Radomirești a murit zilele trecute din cauza virusului West Nail. Acesta se află internat de mai mult timp la un spital din Capitală si avea și alte boli asociate.

Este primul deces din județ cauzat de virusul transmis de țânțari. Bărbatul din Radomirești avea și o formă de cancer și se trata de ceva timp la o unitate medicală din București.

Potrivit statisticii, în acest sezon cald o persoană din Curtișoara a mai fost diagnosticată cu virusul West Nail, însă evoluția a fost favorabilă.

În sezonul 2019, în perioada 3 iunie-17 octombrie au fost înregistrate la nivel național 64 de cazuri de infecții West Nail, din care șapte decese, câte unul în județele: Călărași, Constanța, București, Buzău, Iași, Olt și Vrancea.

Comentarii

Redacţia

2019-10-20 09:57:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...