Actualitate

2019-05-13, 15:50:11

Un om de afaceri din judeţ, executat silit de Fiscul oltean. Ce bun îi va fi vândut la licitaţie

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt a început procedura de executare silită a unei persoane juridice din judeţ. Fiscul oltean încearcă să vândă la licitaţie o autoutilitară deţinută de omul de afaceri.

Licitaţia este programată pentru 24 mai, ora 12.00, la sediul Fiscului oltean din Slatina. Autoutilitara, un Fiat Doblo, pe motorină, din anul 2011, este scoasă la vânzare cu 10.500 lei. Este a patra oară când reprezentanţii Fiscului oltean vor să vândă autoutilitară deţinută de afaceristul oltean, preţul fiind acum la jumătate.

Cei interesaţi în cumpărarea bunului sunt invitaţie să prezinte o ofertă de cumpărare, participanţii la licitaţie urmând să depună o garanţie de 10 la sută din preţul de vânzare. 

Comentarii

Redacţia

2019-05-13 15:50:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...