Eveniment

2020-10-17, 10:39:44

Un pacient cu COVID-19 s-a sinucis. Pozitiv pentru infecţia cu noul virus, de trei ori la rând

Un bărbat de 73 de ani s-a sinucis după ce a fost testat de trei ori pozitiv pentru coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu și s-a aruncat pe fereastra salonului de la etajul 1.


Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre viberi, dar victima, în stare foarte gravă, a mai supraviețuit câteva ore. Surse medicale au declarat pentru Mediafax că bărbatul fusese testat pozitiv prima dată în septembrie și de atunci avea trei teste pozitive.

Poliției Sibiu s-a sesizat din oficiu și a deschis o anchetă penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

În luna mai, un alt bărbat pozitiv, aflat în tratament în Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, s-a spânzurat în baia salonului.

Comentarii

Redacţia

2020-10-17 10:39:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...