Eveniment

2018-06-28, 10:28:25

Un poliţist din Slatina a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu

Un poliţişt de la Biroul de Investigaţii Criminale (BIC) Slatina a murit, miercuri seara, în urma unui accident vascular cerebral, după ce luni dimineaţă i s-a făcut rău în timp ce era la serviciu. El avea doar 46 de ani.

Agentul şef principal Mihai-Cristiel Băciucu, în vârstă de 46 de ani, s-a simţit rău, luni dimineaţa, în timp ce se afla la serviciu. El a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, de unde a fost transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. Ulterior, poliţistul a revenit la Slatina unde, miercuri seara, a decedat.

„Este vorba despre un coleg al nostru care a decedat seara trecută. Lucra la Poliţia Municipală, la Investigaţii Criminale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Poliţistul o lasă în urmă pe soţia sa şi pe cei doi copii, un băiat şi o fată. Cristinel-Mihai Băciucu lucra de peste două decenii în Poliţie, iar la începutul acestui an fiul său îi călcase pe urme, fiind admis la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră.

Cristinel Băciucu va fi depus, astăzi, la Capela Catedralei Episcopale, din zona Casei de Cultură a Tineretului. Familia a decis ca, vineri, trupul neînsufleţit să fie dus în casa părintească din comuna Oporelu, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, în cimitirul din localitate.

Comentarii

Redacţia

2018-06-28 10:28:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...