Naţional

2020-01-27, 18:12:11

Un poştaş a furat mii de lei din pensii şi alocaţii. A fost prins după câteva luni

Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a însuşit banii pe care trebuia să îi achite ca pensii, alocaţii sau ajutoare sociale.

Poştaşul din comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, a fost reclamat de oamenii din comună după ce, din luna decembrie până în prezent, ei nu îşi mai primiseră banii de pensii şi alocaţii, scrie news.ro.

„Poliţiştii din Gugeşti s-au sesizat din oficiu că un bărbat de 41 de ani, din comuna Chiojdeni, şi-a însuşit în mod repetat sume de bani primite în vederea efectuării de plăţi către diverşi beneficiari pe care ulterior le-a folosit în interes personal. S-a stabilit faptul că acesta a şi contrafăcut semnăturile beneficiarilor sumelor de bani”, a transmis Poliţia Vrancea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, efectuându-se cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Sursa: romaniatv.net


Comentarii

Redacţia

2020-01-27 18:12:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...