Social

2019-10-02, 12:55:31

Un supermarket din Caracal caută să angajeze 19 vânzători. Se solicită studii liceale

Peste 300 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul judeţului pe portalul AJOFM Olt. Cele mai multe sunt pentru Slatina, însă există o ofertă variată şi în ceea ce priveşte celelalte oraşe. Un supermarket din Caracal caută să angajeze personal. Sunt disponibile 19 locuri de muncă, care necesită studii liceale.

Un supermarket din Caracal are nevoie de lucrători gestionari. Persoanele interesate trebuie să aibă studii liceale, dar şi experienţă în domeniu între 1-3 ani. Timpul de lucru este de 8 ore. Oferta de muncă este valabilă până pe data de 24 octombrie.

Persoanele interesate pot solicita mai multe informaţii de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt sau direct din cadrul societăţii caracalene. 

Lista locurilor de muncă vacante din judeţul Olt este actualizată zilnic pe site-ul AJOFM Olt. 


Comentarii

Redacţia

2019-10-02 12:55:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...