Economie

2018-09-17, 15:06:19

Unde poate duce lipsa forţei de muncă. Muncitorii Prysmian Slatina primesc bonus de la firmă pentru fiecare nou-angajat adus

Dificultăţile întâmpinate în găsirea de angajaţi noi a detereminat conducerea Prysmian Slatina să demareze o campanie de recrutare dar şi să apeleze la muncitorii existenţi cărora le promite un bonus financiar pentru fiecare nou „recrut” adus în firmă.

Reprezentanţii companiei au explicat că este vorba despre un sistem care presupune acordarea unui bonus financiar celor care recomandă persoane din familie care vor rămâne minim şase luni în cadrul Prysmian.

 „Am creat un sistem de «insentive» (stimulare n.red.) prin care rugăm pe toată lumea să ne ajute să angajăm noi membri ai familiilor lor în cadrul fabricii Prysmian”, a  declarat directorul de resurse umane al Prysmian, Lorenzo di Federico.

Cea mai mare fabrică de cabluri de fibră optică din Europa a fost deschisă, anul trecut, la Slatina, de către oficialii Concernului Prysmian. Noua unitate se află în Parcul Industrial Slatina.

Aceasta nouă fabrică face parte din seria investițiilor Grupului Prysmian în fabrici de cabluri de fibră optică și electrice, în valoare de 250 de milioane de euro pe o perioadă de trei ani, la nivel global.

Cu o capacitate anuală de producție de peste 8 milioane de kilometri de cablu de fibră optică, fabrica din Slatina este una dintre cele mai mari de acest tip și utilizează cele mai avansate tehnologii industriale și know-how, oferindu-i capacitatea de a răspunde cererii tot mai mari de cabluri optice la nivel mondial, pentru implementarea de noi rețele de telecomunicații de mare viteză.


Comentarii

Redacţia

2018-09-17 15:06:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...