Eveniment

2021-01-16, 10:32:08

Urmează patru zile geroase. Temperaturi de până la -18 grade, pe timpul nopţii

Timp de patru zile, România va înregistra temperaturi de minus 18 grade, mai ales noaptea, dar şi dimineaţa. Meteorologii au emis o informare de vreme rece.

Începând de vineri noapte, ora 2.00, şi până miercuri dimineaţă, la ora 10.00, se vor înregistra temperaturi scăzute în toată ţara. 

„Vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.n Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. Local se va semnala ghețuș”, spun meteorologii.


Comentarii

Redacţia

2021-01-16 10:32:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...