Sport

2020-08-02, 21:03:57

UTA Arad şi FC Argeş au promovat în Liga I

UTA și Campionii FC Argeș promovează direct în Liga 1, după ce Rapid a marcat în minutul 90+7 și a scos Turris Oltul de pe locul 2. CS Mioveni merge la baraj, chiar dacă a pierdut cu Petrolul Ploieşti. FC Argeș și UTA au remizat, scor 1-1, și au sărbătorit împreună promovarea în Liga 1, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”.

UTA a câștigat Liga a II-a, urmată de FC Argeș. Promovarea piteștenilor a fost una dramatică, obținută datorită unui gol marcat pe alt teren, în meciul dintre Rapid și Turris. S-a încheiat 1-1 în Regie, iar formația lui Ionuț Badea a terminat peste Turris. 

Argeșenii au început sărbătoarea chiar în timpul meciului cu UTA, în momentul în care au auzit uralele fanilor, care anunțat reușita Rapidului. Jucătorii ambele formații aflate pe terenul din Trivale au celebrat împreună victoria.

Arădenii nu au mai jucat de 12 ani pe prima scenă fotbalistică din România, în timp ce FC Argeş a promovat după 11 ani de la ultima retrogradare. UTA a terminat pe primul loc play-off-ul din Liga 2, cu 30 de puncte, în timp ce FC Argeş s-a clasat pe locul secund, cu 27 de puncte. Acelaşi număr de puncte ca al piteştenilor l-a avut şi CS Mioveni, echipă care a beneficiat de rotunjire şi care va juca meciul de baraj.


Comentarii

Redacţia

2020-08-02 21:03:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...