Sport

2021-06-05, 11:27:04

Vădineanu, Rusu, Tamaş, Ivan şi Datcu se despart de CSM Slatina. O junioară de la Vâlcea, la un pas de gruparea slătineană

Echipa de handbal CSM Slatina a anunţat jucătoarele de care se desparte la finalul actualului sezon, încheiat cu salvarea directă de la retrogradare,cea mai bună performanţă de la promovarea pe prima scenă a handbalului românesc. De asemenea, extrema dreaptă Andreea Coman, componentă a echipei Chimia Râmnicu Vâlcea, este la un pas de a ajunge în echipa pregătită de Victorina Bora.

Clara Vădineanu, Rusu Nicoleta, Ivan Andreea, Tămaș Larisa si Datcu Claudia nu vor mai continua la CSM Slatina din sezonul următor. Oficialii clubului au transmis lista cu primele plecări, imediat după încheierea actualului sezon, la capătul căruia gruparea slătineană a reuşit menţinerea directă, fără emoţiile barajului. 

Vă mulțumim pentru contribuția adusă, pentru devotamentul față de echipă si va urăm mult succes pe mai departe”, este mesajul oficialilor echipei de handbal, transmis prin intermediul paginii de Facebook. 

Echipa de handbal CSM Slatina este în discuţii avansate şi în ceea ce priveşte lista achiziţiilor. Extrema dreapta de la Chimia și Centrul de Excelență, Andreea Coman este la un pas de CSM Slatina.  Tânăra handbalistă a fost golghetera turnului final de junioare 1 desfășurat la Turda. Oficialii echipei CSM Slatina au avut discuţii avansate şi cu sora pivotului naţionalei, Crina Pintea, însă Andreea Ailincăi se pare că s-a îndreptat către CSM Bucureşti. 


Comentarii

Redacţia

2021-06-05 11:27:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...